Cykel kuffert også kaldet Travel Bag.

En cykel kuffert er en smart måde at transportere sin cykel sikkert på hvis man f.eks skal til udlandet og køre på cykel. Cykel kufferter fås i mange forskellige kvaliteter og det er vigtig at du købe en cykel kuffter som passer til dit behov. Støreste dele af kunder som køber en cykel kuffert hos cykel-fix vælge en såkaldt "hardbox" det er en cykel kuffert som har en hard yderskal og sikre derfor cyklen i mod stød skrammer og skævhed under transporten. Vores mest solgte cykel kufftert er af mærket Evoc.

Liste Tabel

Sorter faldende

3 vare(r)

 1. Evoc Bike Travel Bag -280L
  • SPAR 12%      

  Vejl. 3.299,00

  Tilbudspris 2.899,00

  Evoc Cykelkuffert/Travel Bag 280L

  En cykel rejsetaske til ture med fly, bil eller tog til racercykler, XC, DH, FR og enduro-cykler - inden for få minutter er alt stuvet væk og pakket sikkert til din rejse.

  Alt du skal gøre er at afmontere styret, pedalerne og hjul.

  Vis mere
 2. Evoc Forgaffel Taske Sort.
  199,00

  Evoc Forgaffel Taske Sort

  Tasken er perfekt til og beskytte sin forgaffel på din racercykel eller banecykel for diverse slag under din rejse. Passer lige ned over gafflen og lige ind i en travel bag.

  Vis mere
 3. DeRosa Cykel-kuffert
  • SPAR 42%      

  Vejl. 4.499,00

  Tilbudspris 2.599,00

  DE ROSA LET OG EFFEKTIV BESKYTTELSE AF DIN CYKEL PÅ REJSEN

  Kufferten vejer i sig selv kun 8,2kg, og giver med sine 4 greb og 4 hjul mulighed for nem transport uanset underlaget. Kufferten blev testet af det tyske roadBIKE magazin i foråret 2015, og fik karakteren "Fremragende"

  Vis mere

Liste Tabel

Sorter faldende

3 vare(r)

Vent venligst ...