Cykeldele - Hvor sidder de forskellige cykeldele henne

Vi har her lavet et billeder med navne på de forskellige dele som sidder på en cykel. Vi har brugt generelle ord da det er forskelligt hvilke cykler folk har.

 

Hvis du stadigvæk ikke ved hvad den hedder som du har brug for er du velkommen til at kontakte vores supportere på support@cykel-fix.dk 

Vores supportere kan herfeter hjælpe dig med at finde frem til den del du ønsker at kende navnet på eller købe - Vi kan også hjælpe dig med at finde den billigste cykeldel eller den bedste cykeldel.

Husk det er vigtigt at vedligeholde sine cykeldele så de altid køre optimalt. Mange laver den fejl at de kun smøre sin cykel et par gange om året. Man bør smøre sin cykel mindst en gang om månden eller hvis det f.eks har regnet meget og cyklen har stået ude. Cykeldele holder meget længere hvis de jævlingt bliver smurt. kæde og tandhjul bør man have ekstra fokus på når man smøre sine cykeldele. Kæde og tandhjul er to metaldele som køre mod hinanden og kræver derfor meget smørrelse specielt om vinteren hvor de salter på vejene. 

Vent venligst ...