Cykler til Herre, Damer og børn

Cyklens størrelse har stor betydning for dig og sikkerheden. Når du skal købe cykler er det vigtigt at du køber den rigtige størrelse cykel. Om du skal køre cykelløb på racercykel eller på MTB så er din cykelstørrelse og stelstørrelse altid den væsentligste faktor. Du kan se vores størrelsesguide, som kan vejlede dig i at købe cykel i den rigtige størrelse.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Cykler til alle formål og til både store og små cyklister

Her ser du et af Danmarks største udvalg af cykler. Cykel-fix.dk har specialiseret sig i at have de bedste cykler på markedet og sælger ud til super skarpe priser. Cykler fås i utallige designs og priser og det kan virkelig være en jungel at finde ud af hvilken cykel man skal købe. Når du skal købe en ny cykel er du altid velkommen til at kontakte os, får at få gode råd og vejledning vedr. dit køb af ny cykel. Når du skal købe din nye cykel, er det vigtigt du tænker over hvad du skal bruge din cykel til. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige cykel, derfor har vi her samlet vores erfaring så du kan få glæde af det. Vi leverer til hele landet. Vi leverer til Fyn, Bornholm og alle de andre små øer i Danmark samt selvfølgelig både i Jylland på Sjælland.

Vejledning når du skal købe ny cykel

Når du køber cykel / cykler er det vigtigt at du købe den rigtige cykelstørelse, læs mere her. Tænk over hvad du skal bruge din cykel til. Skal du køre mere end 20 km om dagen på cyklen, kan du med fordel vælge at købe en sportscykel med f.eks udvendige gear. Udvendige gear har mellem 2-4 % friktion (modstand) hvor et indvendigt gear har helt op til 14% friktion. Du får altså mere ud af det når du træder i pedalerne med udvendige gear.

Når du skal køre i storbyer kunne du overveje en citybike cykel

Skal du køre i et stortby område, og køre ca. 10 km. om dagen, kan du med fordel købe en "Citybike". En citybike er en cykel med indvendige gear. Når du ikke skal køre mere ind 10 km. om dagen, får du ikke så mere glæde af f.eks udvendige gear, da det er begrænset hvad du sparer at tid. Dog holder de indvendige gear bedre og er derfor stort set "vedligeholdelsesfri". En citybike er også en cykel, som har kædeskærm, og bagagegbærer til praktiske ting. Cyklen skal være praktisk når du bruger den hver dag, og så skal cyklen jo kunne køre hver dag uden problemer. Derfor er cyklerne i storbyen typisk citybikecykler som kan holde til at blive brugt hver dag. Vi kan anbefale Winther herrecykler, Von Backhaus herrecykler, Principia herrecykler, Cultima herrecykler.

Billige MTB Cykler

Kigger du efter billige mtb cykler, er det vigtigt at du køber en kvalitets cykel som passer til dit behov. De fleste overkøber tit deres MTB fordi de kender nogle, som køre meget mountainbike, og derfor spørger dem til råds. Dette kan i mange tilfælde være dyrt, da de fortrækker noget helt andet udstyr end det du måske har brug for. Hvis du vil have en MTB cykel til at køre på vejen med, stiller det ikke nogen særlige krav til en mountainbike. Her kan du købe en billig kvalitets MTB cykel til en pris mellem 3000-5000,-. Cyklen skal jo passe til dig så hvis du har yderligere spørgsmål om cyklen skal du bare kontakte os til en uforpligtigende samtale om dine behov vedr. cyklen du kunne tænke dig. Vi har altid et stort udvalg af cyklerne på lager. Men de fleste af cyklerne kommer hjem fra dag til dag hvis de ikke er på vores lager.

Kvalitets Mtb Cykler

Skal du Derimod køre mest på vejen, og en gang i mellem i skoven, skal du tænke over hvordan du køre i skoven. Kører du f.eks kun på flade skovstier stiller det igen ikke nogen særlige krav, og du kan købe en kvalitets cykel i prisklassen 3500-5500,-. Men er det oftest skovkørsel, og kører du offroad, så stiller det nogle særlige krav til din cykel. Her skal hjul, stel, forgaffel og gearet være i en vis kvalitet, da disse dele er hårdt belastet. Her anbefaler vi at du køber en cykel i prisklassen fra 8000,- og op. alt efter hvor aggressivt du vil køre din cykel. Vi vil altid gerne hjælpe dig med cyklen og vores kvalificerede mekanikere vil gerne give flere dedaljer om cyklen og hvad cyklen kan bruges til. Mange af cyklerne har specielle udstyrslister som du kan læse mere om på hjemmesiden når du klikker ind på cyklerne.

Ser du på cykler til racer kørsel

Skal du købe en racercykel skal du være opmærksom på flere punkter. Mange nybegyndere køber mange gange cykler som er langt over deres behov. Her vil vi komme nogen af myterne til livs: Når du køber en racercykel skal den som minimum have Shimano 105 gear på. Dette er den største fejl mange nybegyndere tager. Shimano 105 er et super godt gearsystem som er over middel og ofte bruges af cykelmotionister som cykler rigtig mange km. En nybegynder kan sagtens køre med Shimano Sora/Claris og Shimano Tiagra. Disse tre grupper anbefales sjældent og nedprioriteres af erfarne ryttere. Men er du nybegynder eller pendler du til arbejde eller skole, så kan du sagtens købe disse gearsystemer. Er gearet indstillet ordenligt, er der få ryttere som kan mærke forskel fra de normale gearsystemer, og de lidt dyrere, som f.eks Shimano 105 og Shimano Ultegra. Se også vores billige hjulsæt som er nogle af de billigste i Europa. F. eks Mavic Cosmic Carbone SLS

Design forskel på cykler til race

Der er stor forskel på designet, men på funktionen skal du ikke være bekymret. Skal du derimod køre meget på racercykel eller kører du f.eks med i motionsklubber, kan du med fordel købe en racercykel med Shimano 105 gear eller Shimano Ultegra. Gearet har et super lækkert design og kablerne løber indenunder styrbåndet hvilket er en fordel. Gearet skifter også lidt hurtigere hvilket kan være en fordel i f.eks et løb. Vægten spiller en rolle og Shimano 105, samt Shimano Ultegra er netop blandt de lette.

Billige cykler på tilbud

Hvis du går efter billige cykler på tilbud, skal du være opmærksom på vores tilbud, som ændres løbende. Selv om vi gerne vil have billige cykler hver dag, kan der nogle gange være tilbud på billige racercykler, andre gange kan der være tilbud på billige MTB cykler osv. Det varierer efter vores leverandører som hjælper med at få de gode tilbud ud til os. Billige citybike cykler på tilbud kommer hele tiden og overvejer du at at købe citybike er der altid gode tilbud på udvalgte produkter i webshoppen. Når vi får gode tilbud fra leverandøren er det i sidste ende dig som kunde, der får glæde af tilbuddene.

Vær opmærksom når du køber cykler

En anden ting du skal overveje ved køb af racercykel er om cyklen skal være med aluminium stel eller Carbon stel. Langt de fleste hos cykel-fix køber racercykler med Carbon stel, da dette giver en bedre komfort og vejer mindre. Igen kan du som nybegynder godt købe en racercykel med aluminium stel, men køb en med carbon forgaffel, da en aluminium forgaffel giver dig mange stød i håndled, arme og skuldere. Racercyklen fås i prisklassen fra ca. 4500,- og op. Er du seriøs nybegynder eller motionist kan du købe en fin racercykel til ca. 6000-8000,-. Er du let trænet kan du købe en god racercykel fra ca. 8000-18000,- kører du meget seriøst og på højt plan skal du købe en cykel i prisklassen fra 18000,- og op. Så får du cyklen som opfylder alle de vildeste krav.

Cyklen har i over 100 år været det mest brugte transportmiddel

Cyklen på vej tilbage som det foretrukne transportmiddel og flere og flere cykler på arbejde. Måske skal du have en solid tilbudscykel til at komme på arbejde med stærke hjul eller måske skal du køre løb på en lækker racer cykel. Offroad MTB cykler til en skovtur hvis du elsker den barske natur og elsker friheden på cykel. Hvis du foretrækker en sjov cykel har vi mange modeller ethjulet-cykler og diverse andre cykler f.eks el-cykler som er ved at blive det store hit når du cykler over store afstande. Vi har også BMX cykler som er små og velegnede til tricks. Vores kompetente teknikere vil altid kunne hjælpe dig med et godt tilbud som passer til netop dig, uanset hvad du vælger.

Cykler af høj kvalitet kræver vedligeholdelse

Cykler laves i dag af de nyeste og stærkeste materialer men de er alligevel ikke helt vedligeholdelsesfri. Bremser er cyklens vigtigste sikkerhedsudstyr men kæde og hjul samt stærke eger er også vigtige for cyklens sikkerhed. Cyklens krank er hårdt belastet og cyklens styrfittings sørger for at din cykel kan manøvreres let og sikkert. Cyklens Dæk og slanger samt dens gear er også væsentlige faktorer for din cykel. Gear er også en sliddel og skal behandles godt. Husk altid at bruge en god cykelolie til at vedligeholde kæden så du nemt kan skifte gear uden en stiv kæde der driller. Cykelolie kan i nogle tilfælde være billig olie. Vi forhandler kun god olie, men oliens kvalitet følger dog prisen et godt stykke hen af vejen.

Cykler til børn og størrelses guide

Ved køb af børnecykel skal du være opmærksom på at købe den rigtige størrelse cykel. Her er en tommelfingerregel når du skal købe en børnecykel: 2,5-4 år ca. 90 cm høj = 12.5" cykel 4-5 år ca. 110 cm høj = 16" cykel 5-6 år ca. 115 cm høj = 18" cykel 6-8 år ca. 120-140 cm høj = 20" 7-9 år ca. 132-146 cm høj = 24" 8-12 år ca. 145-160 cm høj = 26" cykel (med 43cm stel størrelse) Ovenstående størrelsesguide er vejledende. Hos cykel-fix har vi alle ovenstående typer cykler og cyklerne findes i alle prisklasser. Er du stadigvæk være i tvivl om hvilken cykel du skal købe? kontakt os for mere info om cyklerne.

Vent venligst ...